Fórum

Běžkařské soustřeďko

21.12.2011 22:24:08Mirka / Lukášová Mirka

No jakpak by bylo doma? Doma dobře, ale na Jizerce líp! :-) Jestli tě doma nečeká nějaký porod, jako Honzu, tak s tebou počítám.

20.12.2011 23:38:16 / Zimmel Václav

Já se předběžně taky hlásím, a taky ještě nevim jak to bude doma..:- )
Každopádně já bych byl spíš pro lednový termín.

20.12.2011 07:30:46Blekota / Brabec Jan

Ja bych se hlasil na ten brezen, ale jeste nevim jak to bude doma... takze predbezne :-)

19.12.2011 23:32:15Mirka / Lukášová Mirka

Čau SOSáci, před časem jsem navrhla, že můžu zorganizovat soustřeďko na běžkách, resp. zajistit ubytování na chalupě na Jizerce. Mám tam teď pro sebe buklé dva termíny: poslední víkend v lednu a první víkend v březnu (oboje jako prodloužený víkend od středy večer). Sice byl prve můj návrh bez ohlasu, ale tak když už jsem to slíbila, ještě jednou nabídnu: měl byste někdo zájem jet? Jinak nemám problém s tím využít termíny a kapacitu jinak, nabídnu to mezi známé a kamarády. Případně když by SOSů bylo jen pár, můžete se přidat k té grupě. Ale je možnost mít to i extra jako čistě SOSí akci. Chalupa je kousek od stopy (s nazutýma lyžema od baráku defacto), bez jídla -vaření vlastní v místní kuchyňce, cena cca 200 Kč za noc a osobu.

Aktuality

Nový název týmu - AB Cycling

Tým SOS se rozhodl změnit svůj sportovní název a od nové sezóny budou jeho členové závodit pod novým...

Pořádáme

Quick Race Cup - QRC Křivoklátské peklo MTB Odolená Voda Cyklistický maraton PRAŽSKÝ KRÁL

SOS Sezóna 2010/2011

V sezóně 2010/2011 se na start alespoň jednoho amatérského závodu postavilo rovných třicet členů háj...

Vyhlášení 2011

Tak přřidávám pár fotek z letošního vyhlášení sezóny, které po roční odmlce opět proběhlo v areálu P...

Trénování a závodění v listopadu

Měsíc listopad už řadíme do další nové sezóny 2012 a SOSáci se po krátké pauze opět probouzejí pomal...

Trénování a závodění v říjnu

Poslední měsíc sezóny byl ve znamení jak jinak než posledních závodů a postupně uvadající činnosti v...

Přihlášení

Vyhledávání

© 2003 - 2012 Strahovští Osvoboditelé Silnic | Odkazy | Hostováno na Impello.cz | Developed by Abstract Design

Sponzoři