Fórum

Dolomity

04.08.2011 13:08:25 / Bauštein Milan

Nazdar Colemane jsk jsem ti psal já bych jel. Milan

01.08.2011 20:13:06Coleman / Pohořalý Petr

No tak už sem nakonec sám .. takže začínám vod nuly, ale zase dokážu víc uvolnit termín a klidně vodfrčim příští tejden .. nechce se někomu ..? cca na tejden vypadnout ..

01.08.2011 14:47:45Zizzu / Kryka Pavel

Nejde o bojkot, ale o to, že narozdíl od vás, co si ráno a odpoledne vodpíchnou a mezitím se flákaj a k tomu dostanou ještě tolik dovolený, že nevědí jak ji vyčerpat, my, kteří musíme makat sami na sebe, si nemůžeme dovolit poslat klienta k čertu a pak umřít hladem!

Prostě okolnosti jsou proti Dolomitům ;-)

01.08.2011 13:00:10Coleman / Pohořalý Petr

Tak Zizzoun nám nějak nakonec Dolomity bojkotuje, nechcete někdo ject SOSáci v srpnu do Dolomit ..? Pojezdit na kole, případně nějakou tůru si střihnout ..

Zatim sme jen dva - já a Klára .. termín max. 15. - 25. 8. esli to nepletu ..

27.05.2011 18:17:19Zizzu / Kryka Pavel

S jakým Zizzounem?! Snad s inženýrem prezidentem :-)))

27.05.2011 14:56:51Coleman / Pohořalý Petr

Vymejšlíme se Zizzounem další výlet do Dolomit na začátku srpence .. termín zhruba 7. - 14. 8.
Měl by někdo další zájem ..?
Opět pod stan, ale v Dolomitech se musí do kempu, takže je to o něco dražší .. zase je to blížejc ..

Program: trénink - silnice, biky + kratší tůry a focení ;-)

Aktuality

Extraliga Masters - Monínec

Tak než se Coleman naučí používat něco jinýho, než virus IE, tak pohled na závod Extraligy Masters n...

Pořádáme

Quick Race Cup - QRC Křivoklátské peklo MTB Odolená Voda Cyklistický maraton PRAŽSKÝ KRÁL

2. místo na UAC pro Lucii Kočí

Na časovce do vrchu UAC v Zákolanech vybojovala pro AB Cycling Lucie Kočí 2. místo, když nestačila p...

Jizerka 2012

...

Jarní vyjížďka s AB Cycling

Tým AB Cycling vás srdečně zve na jarní vyjížďku, která se bude konat v sobotu 24.3. 2012. Start vy...

Nový název týmu - AB Cycling

Tým SOS se rozhodl změnit svůj sportovní název a od nové sezóny budou jeho členové závodit pod novým...

Přihlášení

Vyhledávání

© 2003 - 2012 Strahovští Osvoboditelé Silnic | Odkazy | Hostováno na Impello.cz | Developed by Abstract Design

Sponzoři