Fórum

Dresy, kraťáky a zase prachy v prdeli

21.06.2011 11:31:46Jose / Hrabal Josef

To sháníš ještě nějaké další dresy? Protože zítra mně doručí z Kalaše to, co jsme si objednávali, tzn. pro mě jeden normální dres a pro tebe dres a kalhoty ;-)

Takže budu potřebovat, aby sis to vyzvedl a dal mně nebo poslal peníze ...

13.06.2011 22:23:09Ondrአ/ Švec Ondřej

Chci se zeptat, jestli byste si chtěl někdo objednat nějaké ty týmové hadříky. Já bych něco docela potřeboval, ale nebudu si to objednávat sám .... takže, pište prosím na ondrej_svec@seznam.cz !!! Budu to evidovat, a pak to pošlu kompetentní osobě. Zatim

Aktuality

Extraliga Masters - Monínec

Tak než se Coleman naučí používat něco jinýho, než virus IE, tak pohled na závod Extraligy Masters n...

Pořádáme

Quick Race Cup - QRC Křivoklátské peklo MTB Odolená Voda Cyklistický maraton PRAŽSKÝ KRÁL

2. místo na UAC pro Lucii Kočí

Na časovce do vrchu UAC v Zákolanech vybojovala pro AB Cycling Lucie Kočí 2. místo, když nestačila p...

Jizerka 2012

...

Jarní vyjížďka s AB Cycling

Tým AB Cycling vás srdečně zve na jarní vyjížďku, která se bude konat v sobotu 24.3. 2012. Start vy...

Nový název týmu - AB Cycling

Tým SOS se rozhodl změnit svůj sportovní název a od nové sezóny budou jeho členové závodit pod novým...

Přihlášení

Vyhledávání

© 2003 - 2012 Strahovští Osvoboditelé Silnic | Odkazy | Hostováno na Impello.cz | Developed by Abstract Design

Sponzoři