Fórum

Kandidati do predstavenstva

14.01.2011 14:19:12Venca / Cafourek Václav

Lidi, opravdu se toho nebojte, tady jde o nove napady, namety, co zmenit, jak vylepsit a hlavne komunikace se cleny pres web. Co se tyce chodu tymu, administrace, veskere sponzorske smlouvy, danove priznani, pristup k uctu atd., stejne tak prace pokladnika, tak s tim pocitam, ze to budu delat i nadale ja. Nicmene pokud ale nekdo o tu praci ma zajem, nebudu mu branit, je ale treba pocitat ze s takovou zmenou je spojeno spoustu administrativy. A jeste jedna vec, nikde neni napsano, ze pokladnik musi byt v predstavenstvu:)

13.01.2011 18:32:51Lu / Kočí Lucie

V podstatě souhlasím s tvým druhým odstavcem. Je teda pravda, že kompromisy může umět dělat i "jednostranné" představenstvo, pokud myslí na ty ostatní (což by mělo), ale třeba můžou být ty kompromisy přece jen přikloněnější na tu jednu stranu... No, asi nemá smysl tady dopodrobna rozebírat, co je lepší a jak to funguje, stejně pak v praxi věci často fungují jinak, než lidi předpokládají. Shodujem se na tom, že kandidovat do představenstva může kdokoliv a "lid" vybere, tak se lidi neupejpejte, ať je z koho vybírat :-)

13.01.2011 18:11:58Coleman / Pohořalý Petr

Na představenstvu je nejdůležitejší věc - ochota pracovat. A pokud tam budeš mít lidi s rozdílnými názory, tak toho těžko dosáhneš, protože se budou handrkovat a neudělá se nic, jelikož se navzájem votrávěj. Příklady netřeba jmenovat.
Představenstvo funguje pro celej tým a pochybuju, že by někdo v něm chtěl byť jedinýho nespokojenýho natož půlku týmu. Vždycky se hledá kompromis, ale víc než mezi představenstvem spíš tak, aby to bylo pro všechny členy tak akurát.

Jinak já nikoho dalšího z adeptů nevyloučil .. může to bejt úplně kdokoliv .. klidně i z novejch členů ;-)

13.01.2011 17:19:36Lu / Kočí Lucie

Tak s tímhle já teda nesouhlasím, myslím, že je lepší, když se setkají v představenstvu rozdílné názory a pohledy, sice se to tam pak třeba mydlí, ale nakonec se třeba dojde k nějakému kompromisu, nebo jednou se rozhodne tak, podruhé onak. Když bude představenstvo jednostranné, tak se může stát, že polovině lidí sice budou jejich rozhodnutí vyhovovat, ale druhé polovině vůbec. Já jsem pro aspoň jakous takous rovnováhu :-) Takže když už jsme u toho, tak co bikeři, nechce z vás někdo do představenstva? ;-)

13.01.2011 15:18:13Coleman / Pohořalý Petr

Aby ses nedivil Jose :-D

13.01.2011 15:11:38Jose / Hrabal Josef

Souhlasím, tohle "naše" představenstvo totiž nemá vůbec žádnou šanci v hlasování :-D

13.01.2011 13:14:40Coleman / Pohořalý Petr

Nebojte se toho tolik .. :-) Je to krásná tvůrčí práce, kde se meze nekladou a můžete vymýšlet všelijaký novinky a akce a pak je realizovat ;-)

Zizzu pětičlenný představenstvo bylo, jak jsem ti říkal, ale je problém v rozhodování a scházení se ..

Muj návrh je, postavit třeba dvě odlišný představestva a ty postavit pak proti sobě a ať si členové zvolí sami, kdo je jim bližší ;-)
Plácnu třeba Venca+Coleman+Zizzu X Honza+Lu+Jose

13.01.2011 11:41:34Jose / Hrabal Josef

Objevilo se tady i moje jméno, já sám nemám žádné ambice (a asi ani schopnosti) na to, abych o něčem rozhodoval. Takže jako v zájmu kolektivu, jestli myslíte, tak já bych byl proto aby to vzal někdo jiný (už si přesně nepamatuju, jak to ten Sobota říká) :-)

13.01.2011 11:32:09Zizzu / Kryka Pavel

Vzhledem k tomu, že jsem něco takovýho zahlídnul, tak právě proto píšu o institutu vzdání se kandidatury :-)))
O kandidatuře bych uvažoval jedině za předpokladu, že představenstvo by bylo pětičlenné ;-)

13.01.2011 09:57:22Venca / Cafourek Václav

No Zizzu, s tebou taky pocitam, tak se moc nesmej:)

12.01.2011 21:43:26Zizzu / Kryka Pavel

Ještě, že existuje institut vzdání se kandidatury ;-)

12.01.2011 17:13:58Venca / Cafourek Václav

Ale Lu, z toho uz nevycouvas, uz jsem te uvedl jako jednoho z kandidatu do predstavenstva:) Mimochodem, ty jako predseda revizni komise, rad si vyslechnu v pondeli od tebe revizni zpravu o cinnosti predstavenstva:)))

12.01.2011 09:24:19Lu / Kočí Lucie

Tak to asi neklapne, já jsem totiž hrozně plachá!

11.01.2011 23:04:47Venca / Cafourek Václav

No jasne rec, tvuj program co bys chtela udelat a zmenit, ale zadne sliby co bys pak nesplnila, nejsme politici:)

11.01.2011 11:11:02Lu / Kočí Lucie

Počkej počkej, to budu muset mít řeč? Tak v tom případě svou kandidaturu stahuju! :-)

11.01.2011 11:02:41Venca / Cafourek Václav

Tak dobre, Jose a Zizzu jsou dalsi kandidati, pripravte si na schuzi rec:)

10.01.2011 18:23:29Blekota / Brabec Jan

Já se funkce vzdávám, takže je za mě volné místo. Navrhuji Joseho, nebo Zizzuho.

10.01.2011 18:15:10Lu / Kočí Lucie

No to by nedělalo dobrotu, to bysme se tam mydlili, jako to ostatně děláme už teď, ale já si nakonec vždycky řeknu, však co, nejsem v představenstvu, prdím na to :-)
Hele Venco ale pokladníkem musíš zůstat, to nikdo jiný neumí :-)

10.01.2011 15:31:01Coleman / Pohořalý Petr

.. na to ti prdim prezidente ;-) .. a dva v představenstvu z jedný domácnosti by nedělalo dobrotu ;-) .. takže Lu de vlastně za mě a ty si sežeň někoho dalšího :-)

10.01.2011 15:04:12Venca / Cafourek Václav

...nechci to rikat nahlas, ale ty Colemane tam zustanes asi az do smrti :)))

10.01.2011 15:02:53Venca / Cafourek Václav

no vyborne Lu, jen do toho, pojd, neboj se toho, chytra zena se hodi, budme prikladem toho, ze zeny v soucasne dobe vstupuji na vedouci pozice:) ......a kdo další najde odvahu, hlaste se.............schuze se blizi

10.01.2011 14:41:25Coleman / Pohořalý Petr

A kdo pude místo mě ..? :-)

10.01.2011 14:34:48Lu / Kočí Lucie

Když nebude nikdo jiný chtít, tak bych se toho možná mohla ujmout...

07.01.2011 17:55:25Venca / Cafourek Václav

Rad bych dal sanci mladsim nebo i starsim:)

07.01.2011 10:30:35Coleman / Pohořalý Petr

Ty se toho chceš nějak moc zbavit taťko :-)

07.01.2011 09:33:40Venca / Cafourek Václav

To nikdo nema zajem?:( Prihlaste se nebo budeme losovat:)

04.01.2011 14:32:54Venca / Cafourek Václav

Tak kluci a devcata, tady se muzete hlasit kdo ma zajem byt ve vedeni SOS. Hlavne se nebojte, nejde o zivot:)

Aktuality

Extraliga Masters - Monínec

Tak než se Coleman naučí používat něco jinýho, než virus IE, tak pohled na závod Extraligy Masters n...

Pořádáme

Quick Race Cup - QRC Křivoklátské peklo MTB Odolená Voda Cyklistický maraton PRAŽSKÝ KRÁL

2. místo na UAC pro Lucii Kočí

Na časovce do vrchu UAC v Zákolanech vybojovala pro AB Cycling Lucie Kočí 2. místo, když nestačila p...

Jizerka 2012

...

Jarní vyjížďka s AB Cycling

Tým AB Cycling vás srdečně zve na jarní vyjížďku, která se bude konat v sobotu 24.3. 2012. Start vy...

Nový název týmu - AB Cycling

Tým SOS se rozhodl změnit svůj sportovní název a od nové sezóny budou jeho členové závodit pod novým...

Přihlášení

Vyhledávání

© 2003 - 2012 Strahovští Osvoboditelé Silnic | Odkazy | Hostováno na Impello.cz | Developed by Abstract Design

Sponzoři