Fórum

Momentální hnutí mysli!

23.06.2011 15:02:04Coleman / Pohořalý Petr

Já si můžu jakž takž vymejšlet tak do konce srpna, pak už ee kuli práci :-/

23.06.2011 12:29:37Ká(ven)ďa / Příhodová Klára

A nechcete jet na Gardu spíš na podzim? Nebudou už tam ty německý, holanský a bůhví jaký další hotentoti:-)

22.06.2011 14:37:50Coleman / Pohořalý Petr

Ta druhá míza to je stejně prevít :-D

Já bych i podmínky splňoval, ale v práci by od nikdo nezbyl :-/ kolegové byli rychlejší s dovolenou ..

21.06.2011 21:18:46Zizzu / Kryka Pavel

Nějak mě to pracovní nasazení leze krkem, tak si říkám, že vypadnout někam pryč by nebylo od věci ;-)
Nenašel by se někdo, co není pod pantoflem, kdo by v termínu cca 1. až 9.7. vyrazil na Gardu? Přece jen ve dvou, nebo více, by to bylo zajímavější i ekonomicky přijatelnější :-)

Aktuality

Extraliga Masters - Monínec

Tak než se Coleman naučí používat něco jinýho, než virus IE, tak pohled na závod Extraligy Masters n...

Pořádáme

Quick Race Cup - QRC Křivoklátské peklo MTB Odolená Voda Cyklistický maraton PRAŽSKÝ KRÁL

2. místo na UAC pro Lucii Kočí

Na časovce do vrchu UAC v Zákolanech vybojovala pro AB Cycling Lucie Kočí 2. místo, když nestačila p...

Jizerka 2012

...

Jarní vyjížďka s AB Cycling

Tým AB Cycling vás srdečně zve na jarní vyjížďku, která se bude konat v sobotu 24.3. 2012. Start vy...

Nový název týmu - AB Cycling

Tým SOS se rozhodl změnit svůj sportovní název a od nové sezóny budou jeho členové závodit pod novým...

Přihlášení

Vyhledávání

© 2003 - 2012 Strahovští Osvoboditelé Silnic | Odkazy | Hostováno na Impello.cz | Developed by Abstract Design

Sponzoři