Fórum

Prodám Rám Specialized Tarmac 3 SL

13.05.2011 13:24:38Vavri / Vávra Marek

Záda mě bolí už delší dobu,ale pořád se to zhoršuje. Teď už mě to někdy bolí i když jenom ležím. Nějaký doktory už jsem zkoušel, ale nic mi nepomohlo. Tady není takový výběr jako u vás ve stověžatce. Navíc teď potřebuju nějaké prachy švihnout do bytu. Možná je to znamení, že už s tím kolem mám přestat -)
Na kole samozřejmě budu jezdit pořád, ale v klidu. A na to jen ten Spešl dost dost drahá sranda. Takže doufám, že se ho někdo ujme. Zn. jen do dobrých rukou.

12.05.2011 08:20:06Coleman / Pohořalý Petr

No netušim co si všechno zkoušel Vavri, jestli nějaký fyzioterapeuty .. já osobně mam už 3. a snad konečně někoho, kdo fakt pomůže, dobře mi to vysvětlí, což byl u minulejch problém .. mam taky primárně problém se zádama, díky tomu, že jsem údajně od mala nenastartoval vnitřní břišní svaly a všechno sem dycky tahal zádama a ty strašně přetížil .. takže se je snažíme nastartovat teď, jinak mi hrozej problémy s plotýnkama, což by už bylo v háji ..
Nevim teda co máš za problém ty a co si všechno zkusil a esli ti neřekli, že si máš dát pauzu .. mně to teda řek jeden a bohužel jsem ho poslech a vloni nejezdil, ale nebylo to vůbec k ničemu :-/

12.05.2011 07:49:52Venca / Cafourek Václav

Jen aby to Vavri nebylo unahlene rozhodnuti a pozdeji bys toho nelitoval. Zvazil si to dostatecne? Urcite ty zada pujdou spravit, podivej se na Colemana, to je invalida a taky jezdi na kole:)
Ja bych mozna mel zajem o nejakou tu Dura ace kazetu, pokud je 12-25.

11.05.2011 18:54:04Vavri / Vávra Marek

Protože moje problémy se zádama neustupujou, rozhodnul jsem se prodat svojeho miláška. - rám Specialized S-Works Tarmac 3 SL - 58cm včetně karbonových klik. Je to nedostavěné kolo, takže k tomu i dost dílů, všechno top věci, všechno je nové se zárukou a dokladama.
- Kola Mavic R-sys Premium včetně KCNC titan rychloupínaků
- Kola American CLasics 420
- řidítka Ritchey Superlogic carbon 42
- představec Ritchey 4-axis
- sedlovka KCNC Scandium Titan
- sedačka Ritxhey WCS carbon
- košíky S-works carbon
a ještě lehce jeté brzdy Sram Red, pedály Look Keo Carbon Titan, Dura ace kazety a řetězy by se tu taky našly -)

Nemátě někdo zájem?

Aktuality

Extraliga Masters - Monínec

Tak než se Coleman naučí používat něco jinýho, než virus IE, tak pohled na závod Extraligy Masters n...

Pořádáme

Quick Race Cup - QRC Křivoklátské peklo MTB Odolená Voda Cyklistický maraton PRAŽSKÝ KRÁL

2. místo na UAC pro Lucii Kočí

Na časovce do vrchu UAC v Zákolanech vybojovala pro AB Cycling Lucie Kočí 2. místo, když nestačila p...

Jizerka 2012

...

Jarní vyjížďka s AB Cycling

Tým AB Cycling vás srdečně zve na jarní vyjížďku, která se bude konat v sobotu 24.3. 2012. Start vy...

Nový název týmu - AB Cycling

Tým SOS se rozhodl změnit svůj sportovní název a od nové sezóny budou jeho členové závodit pod novým...

Přihlášení

Vyhledávání

© 2003 - 2012 Strahovští Osvoboditelé Silnic | Odkazy | Hostováno na Impello.cz | Developed by Abstract Design

Sponzoři