Fórum

Termolahev

04.12.2011 13:29:05Aladar / Řídký Vladimír

Vyzkoušel jsem snad úplně všechny a nakonec skončil u Elite Nanogelite. Je podstatně lepší než termoláhev od Zefala. Ve výsledku, mi ale v žádné nikdy nevydrželo pití teplé déle než 2h. Je tu ještě jedna možnost, kterou dělám když je opravdu kládá a najíždím objemy leden/únor. Druhou láhev nechávám prázdnou (jen prášek) a na nějaké malé benzince požádám o teplou vodu nebo čaj. Ze začátku na mne koukala paní trochu překvapeně, ale když se to opakovalo skoro každý týden, už si zvykla.

21.11.2011 09:06:00Coleman / Pohořalý Petr

Jo tak to by mě taky zajímalo .. :-)

Používám Zefala, je celkem dostačující, jen by to chtělo ještě nějakej kryt na cecík proti blátu případně zamrzání .. pak by to bylo už celkem vyhovující, ale tak do 2,5 hodin .. na delší tréninky a kor na silnici to chce fakt něco lepčího ..

ale Camela bych teda osobně nechtěl ..

21.11.2011 00:03:16 / Zimmel Václav

Jakou byste mi doporučili termolahev na zimu na kolo, aby v ni vydrželo pití teplý tak cca 4h?
Respektive, aby fungovala stejně dobře jako klasická nerezovka.
Pár už jsem jich vyzkoušel - Zéfal apod. a všechno špatný - po 2h už je čaj studenej jak psí čumák.
Jediný co opravdu funguje je poctivá nerezovka - ta má ale jeden drobnej háček a to, že se musí odšroubovat horní víko, což je za jízdy docela nepraktický a nalít pití za jízdy do hrnečku..: - )
Máte nějaký osvědčený tipy?
Těm plastovym co se prodávají na kupkolo atd. moc nevěřim - nebo máte něco opravdu osvědčenýho?

Aktuality

Nový název týmu - AB Cycling

Tým SOS se rozhodl změnit svůj sportovní název a od nové sezóny budou jeho členové závodit pod novým...

Pořádáme

Quick Race Cup - QRC Křivoklátské peklo MTB Odolená Voda Cyklistický maraton PRAŽSKÝ KRÁL

SOS Sezóna 2010/2011

V sezóně 2010/2011 se na start alespoň jednoho amatérského závodu postavilo rovných třicet členů háj...

Vyhlášení 2011

Tak přřidávám pár fotek z letošního vyhlášení sezóny, které po roční odmlce opět proběhlo v areálu P...

Trénování a závodění v listopadu

Měsíc listopad už řadíme do další nové sezóny 2012 a SOSáci se po krátké pauze opět probouzejí pomal...

Trénování a závodění v říjnu

Poslední měsíc sezóny byl ve znamení jak jinak než posledních závodů a postupně uvadající činnosti v...

Přihlášení

Vyhledávání

© 2003 - 2012 Strahovští Osvoboditelé Silnic | Odkazy | Hostováno na Impello.cz | Developed by Abstract Design

Sponzoři